ΑΡΧΙΚΗ SOLAR BASE LTD METAL DIMAL SOLAR BASE LTD ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP GR | EN
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ / ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
ask
bleft3

SOLAR BASE L.t.d.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Solar Base L.t.d σχεδιάζει και παράγει βιομηχανικά προφίλ αλουμινίου σε διάφορες κατασκευές. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει στο εργοστάσιό της, ειδικό πρόγραμμα παραγωγής από αλουμίνιο και χάλυβα για τη δημιουργία ποιοτικών λύσεων στον κλάδο της Ηλιακής Ενέργειας.

Παράγει ολοκληρωμένα πιστοποιημένα (TUV) συστήματα σταθερής στήριξης με την ονομασία «SOLAR BASE» από αλουμίνιο κράματος υψηλών προδιαγραφών (EN.AW 6063 T66-EN) με εξαρτήματα προσυναρμολογημένα σύμφωνα με τη χωροθέτηση της εγκατάστασης, για κατοικίες (ταράτσες – κεραμοσκεπές), για χώρους βιομηχανικών – βιοτεχνικών  κτιρίων ή κτιρίων Δημόσιου – Ιδιωτικού Δικαίου ως και για Ηλιακά Πάρκα.

Η μεγάλη δυναμικότητα παραγωγής βάσεων στήριξης και εξαρτημάτων, μας δίνει την δυνατότητα να καλύπτουμε ανάγκες στήριξης απεριόριστων MWp το χρόνο με πολλή ελκυστικό κοστολόγιο χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Τα στηρίγματα «Solar Base» παραδίδονται τρυπημένα και προσυναρμολογημένα για μεγάλη μείωση του χρόνου εγκατάστασης.

Στόχος

Η στόχευση της Solar Base L.t.d. με την παραγωγή του συστήματος στήριξης Φ/Β συλλεκτών «Solar Base» είναι η απόλυτη ικανοποίηση των εγκαταστατών και εμπόρων στην πράξη. Η Solar Base L.t.d. ευαισθητοποιημένη στα θέματα περιβάλλοντος συμβάλει από τον τομέα της στην ανάγκη για στροφή  προς τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Εμπειρία

Τα στελέχη και το προσωπικό της Solar Base L.t.d. διαθέτοντας σαρανταετή εμπειρία στη σχεδίαση και στην κατασκευή του αλουμινίου και του χάλυβα τα τελευταία χρόνια είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα της μελέτης και της στήριξης των Φ/Β πλαισίων.

ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΥΟ ΠΑΣΣΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ.ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΥΟ ΠΑΣΣΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ.
ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΥΟ ΠΑΣΣΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ.
 
ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΟΝΟΥ ΠΑΣΣΑΛΟΥ στην ΑΧΑΪΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΟΝΟΥ ΠΑΣΣΑΛΟΥ στην ΑΧΑΪΑ
ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΟΝΟΥ ΠΑΣΣΑΛΟΥ στην ΑΧΑΪΑ
 
 
 1 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 62, ΚΟΛΩΝΟΣ

210 5151151

info@solarbase.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων & φιλοξενία ιστοσελίδων by Icop.gr