ΑΡΧΙΚΗ SOLAR BASE LTD METAL DIMAL SOLAR BASE LTD ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP GR | EN
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ / ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ SOLAR BASE LTD
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
ask
bleft3

 

Η εταιρία SOLAR BASE ΕΠΕ  είναι Ελληνική εταιρία με έδρα την Αθήνα, η οποία σε παράλληλη δραστηριότητα με την METAL DIMAL ЕΠΕ,συγκεντρώνει 40 χρόνια εμπειρίας  στον χώρο του αλουμινίου και του χάλυβα.Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει βιομηχανικά προφίλ αλουμινίου για πολλαπλές χρήσεις.

Τα τελευταία χρόνια η SOLAR BASE ΕΠΕ αναπτύσσει και  εφαρμόζει στο εργοστάσιο της μία παραγωγική διαδικασία με σκοπό τις βέλτιστες οικονομικά και ποιοτικά λύσεις για το κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συγκεκριμένα των βάσεων για φωτοβολταϊκά πλαίσια.

 

H SOLAR BASE ΕΠΕ έχοντας παράγει MWp για τον Ελλαδικό χώρο επέκτεινε την παρουσία της σε χώρες του εξωτερικού όπως η Αίγυπτος,το Κονγκό και το Κόσσοβο.Ο συνδυασμός της εμπειρίας του σχεδιασμού και των κατασκευών βάσεων στήριξης για τα φωτοβολταϊκά με  ανταγωνιστικές τιμές καθιστούν την SOLAR BASE ΕΠΕ ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου.

 

H εταιρία μας προσφέρει όλους τους τύπους των βάσεων στήριξης για φωτοβολταϊκά πλαίσια .Έχουμε την δυνατότητα να παραδίδουμε τις κατασκευές μας προ-συναρμολογημένες καθώς με αυτόν τον τρόπο μειώνεται δραστικά και αποτελεσματικά ο χρόνος εγκατάστασης.Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε συστήματα στήριξης από αλουμίνιο και χάλυβα για ταράτσες,κεραμοσκεπές-στέγες,βιομηχανικές στέγες,πάρκα(μονοπάσσαλα ή διπάσσαλα)για αγροτεμάχια,προσόψεις κτιρίων και ειδικά στέγαστρα για χώρους στάθμευσης καθώς και όλα τα παρελκόμενα αυτών.

Τα αλουμίνια που χρησιμοποιεί η εταιρία μας είναι υψηλού κράματος τύπου EN AW 6060, 6063 & 6082.Όλα τα συστήματα μας είναι πιστοπιημένα όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε και από τα επισυναπτόμενα αρχεία.

 

Η εταιρία μας μπορεί επίσης να σας προσφέρει τα αλουμίνια που χρειάζεται ενδεχομένως ένα έργο ανοδιωμένα ή βαμμένα με πούδρα ηλεκτροστατικής βαφής σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο με βάση την τοποθεσία και την αρχιτεκτονική της εγκατάστασης.

 

 

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 62, ΚΟΛΩΝΟΣ

210 5151151

info@solarbase.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων & φιλοξενία ιστοσελίδων by Icop.gr