ΑΡΧΙΚΗ SOLAR BASE LTD METAL DIMAL SOLAR BASE LTD ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP GR | EN
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ / ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - PVC / ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ-PVC
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
ask
bleft3

Τα συνθετικά κουφώματα είναι μια σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή.

Η αγορά συνθετικών κουφωμάτων γνωρίζει συνεχή άνοδο και στην Ελλάδα. Στη Δυτική Ευρώπη το μερίδιο αγοράς των κουφωμάτων PVC είναι άνω του 60% με σταθερή ανοδική τάση. Το σημαντικά χαμηλότερο κόστος, οι άριστες θερμοηχομονωτικές τους ιδιότητες και η σχέση ποιότητας προϊόντος-τιμής, είναι οι κυριότεροι λόγοι που η εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού καθημερινά αυξάνεται για ένα αξιόπιστο και εγγυημένο προϊόν.

α συνθετικά κουφώματα SOLAR BASE  όχι μόνο συμβάλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, της θέρμανσης και ψύξης, αλλά συμβάλλουν και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με ενεργειακά τζάμια τελευταίας τεχνολογίας low-e planistar τεσσάρων εποχών και low-e planitherm δύο εποχών, επιτυγχάνουν και με την προσθήκη αδρανούς αερίου argon σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας.

Τα ενεργειακά κουφώματα SOLAR BASE  σε συνδυασμό με διπλή ή τριπλή ενεργειακή υάλωση επιτυγχάνουν μείωση τουσυντελεστή θερμοπερατότητας Uw έως 0,64W/m2K.

Τα συνθετικά κουφώματα της SOLAR BASE  πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον» όπως επίσης και στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αποξήλωση και αντικατάσταση  των παλαιών κουφωμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα με όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 62, ΚΟΛΩΝΟΣ

210 5151151

info@solarbase.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων & φιλοξενία ιστοσελίδων by Icop.gr