ΑΡΧΙΚΗ SOLAR BASE LTD METAL DIMAL SOLAR BASE LTD ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP GR | EN
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ / ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΞΗ / ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
ask
bleft3

 

Οι αντλίες Θερμότητας ως Εναλλακτική Πηγή Θέρμανσης.

Οι αντλίες θερμότητας αντλούν θερμότητα από τον εξωτερικό χώρο και την φέρνουν μέσα στην κατοικία ,ενώ αποδίδουν κατά μέσο όρο 3 φορές περισσότερη ενέργεια από αυτή που καταναλώνουν..Η αρχή λειτουργίας της Αντλίας Θερμότητας με σύμμαχο τα στοιχεία της φύσης(ήλιος,αέρας,έδαφος και νερό) βασίζεται στο ότι η συσκευή καταφέρνει να μεταφέρει θερμότητα από κάποιο όριο θερμοκρασίας  σε ένα υψηλότερο.

Οι Αντλίες Θερμότητας απορροφούν περίπου το 75% της απαιτούμενης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη από το περιβάλλον.Το υπόλοπο 25% το παίρνουμε με την μορφή της ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι πετυχαίνουμε θερμική άνεση 100%.

Στην εταιρίας μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αντλιών θερμότητας Αέρος/Νερού,Εδάφους/Νερού και Νερού/Νερού.Η εξοικονόμηση που μπορεί να επιτευχθεί έναντι του πετρελαίου δύναται να φθάσει στα 900-1100ευρώ ετησίως,ενώ έχει και άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Δεν υπάρχουν διαδικαστικά (συντήρηση λέβητα,προμήθεια πετρελαίου κλπ.).Εγκαθιστώντας στον χώρο σας αντλίες θερμότητας ,θα απαλλαγείτε από επιπλέον υποχρεώσεις και κόστη,γιατί απλά δεν απαιτούνται σύνθετες και ακριβές διαδικασίες συντήρησης.
  • Πληρώνεις αφού καταναλώσεις.Δεν χρειάζεται να προπληρώσετε για τα έξοδα λειτουργίας και δεν δεσμέυετε χρήματα από τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.
  • Απεξάρτηση από τις διεθνείς τιμές πετρελαίου.Τα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας δεν υπόκεινται σε εντόνες μεταβολές τιμής,όπως αυτές των στερεών και υγρών καυσίμων.
  • Εγκατάσταση έυκολα,γρήγορα και καθαρά. Δεν απαιτείται καπνοδόχος ή εντοιχισμός επιμέρους τμημάτων και αποφεύγετε πρόσθετες εργασίες στον χώρος σας.Επίσης δεν απαιτείται ειδικός χώρος τοποθέτησης ,καθώς η εξωτερική μονάδα είναι συμπαγής και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εξωτερικά ακόμα και στο μπαλκόνι σας.
  • Φορολογικά Οφέλξη-Επιδοτήσεις.Τυχόν επιχορηγήσεις ή φορολογικές ελαφρύνσεις υπολογίζονται με βάση τον ονομαστικό βαθμό αποδοτικότητας (COP),λαμβάνοντας όμως υπόψη και τον μέσο ετήσιο βαθμό αποδοτικότητας(SPF).
  • Προστασία του περιβάλλοντος.Οι αντλίες θερμότητας με υψηλό ονομαστικό και εποχικό βαθμό απόδοσης κατατάσσονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συμβάλλουν στην μείωση εκπομπών του CO2 στην ατμόσφαιρα.

 

                           

 

                           

 

Η Solar Base L.t.d. αντικαθιστά το υπάρχον σύστημα θέρμανσης με αντλίες θερμότητας που μπορούν να φθάσουν τους 650C μειώνοντας, έτσι, το κόστος της θέρμανσης εώς και 70%.

 

H αντλία θερμότητας είναι η συσκευή που αντλεί θερμική ενέργεια από μια θερμή δεξαμενή (αναφέρεται ως πηγή) που βρίσκεται σε χαμηλή θερμοκρασία προς μια καταβόθρα (συνήθως αέρας ή νερό) που βρίσκεται σε υψηλότερη θερμοκρασία είτε με την χρήση μηχανικού έργου είτε με την βοήθεια μιας θερμής δεξαμενής πολύ υψηλής θερμοκρασίας.

Η αρχή λειτουργίας της αντλίας θερμότητας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά ως επί το πλείστον στα συνήθη ψυγεία και καταψύκτες,τα κλιματιστικά και εν συνεχεία σε συσκευές παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης.Πολλές φορές ταυτίζεται ο όρος Αντία Θερμότητας με το κλιματιστικό.

Η διαφορά μεταξύ μιας Αντλίας Θερμότητας και ενός κοινού κλιματιστικού είναι ότι η Αντλία Θρμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για θέρμανση όσο και για ψύξη λειτουργώντας βάσει του ίδιου θερμοδυναμικού κύκλου του οποίου η λειτουργία μπορεί να αντισταφεί ανάλογα με την ανάγκη.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 62, ΚΟΛΩΝΟΣ

210 5151151

info@solarbase.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων & φιλοξενία ιστοσελίδων by Icop.gr