ΑΡΧΙΚΗ SOLAR BASE LTD METAL DIMAL SOLAR BASE LTD ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP GR | EN
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ / ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΞΗ / ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ INVERTER
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
ask
bleft3

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INVERTER

Η Solar Base L.t.d. αντικαθιστά τα παλαιότερης γενιάς κλιματιστικά με νέας γενιάς κλιματιστικά (inverter), μειώνοντας στο 50% την κατανάλωσή τους.

        

           

Στα νεότερης γενιάς κλιματιστικά (τεχνολογίας inverter), το κλιματιστικό στην αρχή λειτουργεί στα υψηλότερα επίπεδά του, μέχρι να πλησιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. 
Στη συνέχεια, λειτουργεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα προκειμένου να διατηρήσει την θερμοκρασία πολύ κοντά στα επιθυμητά ρυθμιζόμενα όρια (π.χ. 22°C). 

Στα παλαιότερης γενιάς κλιματιστικά (όχι τεχνολογίας inverter), το κλιματιστικό στην αρχή λειτουργεί στα υψηλότερα επίπεδα του μέχρι να πλησιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία και απενεργοποιείται. Στην συνέχεια επαναλειτουργεί στα υψηλότερα επίπεδά του προκειμένου να διατηρήσει την θερμοκρασία πολύ κοντά στα επιθυμητά ρυθμιζόμενα όρια (π.χ. 22°C).  Η διαδικασία αυτή είναι επαναλαμβανόμενη και έχει ως αποτέλεσμα μία πολύ μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. 


Σύμφωνα με την παραπάνω αρχή λειτουργίας τα πλεονεκτήματα της νέας γενιάς κλιματιστικών (inverter) έναντι της παλαιότερης γενιάς κλιματιστικών (όχι inverter) είναι τα εξής:

  • 30% εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας (kWh)

  • Ελάχιστα επίπεδα θορύβου 

  • Διατήρηση της θερμοκρασίας σε σταθερά επίπεδα 

Τα κλιματιστικά οικολογικού σχεδιασμού , κατασκευάζονται έτσι ώστε να λειτουργούν με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μειωμένες εκπομπές διαοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.Οι μονάδες αυτές δεν είναι μόνο φιλικές προς το περιβάλλον αλλά προσφέρουν σημαντική οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος κατά την λειτουργία τους.

Η τεχνολογία Inverter ,ελέγχει και ρυθμίζει την τάση,το ρεύμα και την συχνότητα λειτουργίας του συμπιεστή και του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας επιτυγχάνοντας μεγάλο εύρος απόδοσης και σταθερή λειτουργία.Σε συνδυασμό με τους αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα,τα κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter ,προσφέρουν άνεση και υψηλές αποδόσεις ακόμα και σε ακραίες εξωτερικές συνθήκες επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση έως και 50%.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑR-ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ- GORILLA 11ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑR-ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ- GORILLA 11
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑR-ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ- GORILLA 11
 
   
 1 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 62, ΚΟΛΩΝΟΣ

210 5151151

info@solarbase.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων & φιλοξενία ιστοσελίδων by Icop.gr